perjantai 29. marraskuuta 2013

Sydämiä joulutorille


Eilinen päivä meni näitä puuhaillessa. Meinaa ruveta taas hiukan kiirettä pitämään, kun pitäis viikon päähän vielä vähän juttuja saada aikaan. Onneksi nyt tämä suurin homma on tehtynä!! :) Tämän jälkeen enään pienempiä juttuja. Ainakin sytykeruusuja olisi tarkoitus tehdä.


Koko päivän urakka se oli, mutta nyt on tosi iloinen ja tyytyväinen mieli, kun nämä on saatu tehtyä!! :) Seuraava projekti on askarrella lasten kanssa heidän kavereille kortit. Vähän on tarroja jo tullut osteltua niihin. Kädentaidot messuilta muutamia ja korttipohjia ym. Että eiköhän niillä kortit saada aikaan.


Lasten kuvista tehty kortti on vielä vähän hakusessa... Josko se nyt tästä vähän selkiäis. Ja kun olis aikaa miettiä sitä. ;) Tänään täytyis yrittää se saada aikaiseksi, josko vaikka saataisiin huomiselle se jo jaettavaksi. Aikamoinen ajatus, mutta ainahan sitä haaveilla saa, vai mitä? ;)


Tänään alkaa neidin joulukonsertti esitykset. Hänellä on niitä joulun alle muistaakseni 7 tai 8. Että ihan sellainen mukava määrä. Me saadaan nauttia joululauluista oikein reilusti. Tänään tosin ainoastaan mieheni menee neidin kanssa ihan kahdestaan. Ensi keskiviikkona onkin musiikkiluokkalaisten joulukonsertti ja sitten viikon päästä sunnuntaina seuraava. On kyllä ihana mennä kuuntelemaan!! <3


Huomenna olisi ne mun tädin perinteiset pikkujoulut ja sunnuntaina ensimmäinen adventti. Sunnuntaina mieheni menee ainakin isojen poikien kanssa kirkkoon, saa vanhin poikamme ensimmäisen rippikoulu merkinnän. Niin se aika vaan vierähtää. ;) Mä huomaan sellaisen tosi iloisen asian tästä syksystä, että meidän porukka on ollut terveenä jo monta kuukautta!! <3 Ihan mahtavaa!! Mutta huomaan myös sen, että itse en ole ehtinyt niin paljoo näitä käsitöitä sitten taas tehdä. Mutta parempi näin päin. Onneksi mulla on jemmassa viime vuodelta juttuja ja kuitenkin pitkin vuotta tässä on tullut mm. villasukkia kudottua. Että eiköhän meillä taas myytävää olekin. ;) Joka kerta se pöytä on ollut ihan täynnä tavaraa. :D Ja parempi se niin on, ettei se pöytä ole ihan tupaten täynnä, että ihmiset pystyy jotain katsellakin.

Oikein ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

P.s. Piti laittaa teille kuva siitä miltä näyttää muualla kämpässä, kun äiti keskittyy ihan muihin touhuihin. ;D Ihan vaan pieni kaaos. Keittiöstä en edes kuvaa kehdannut laittaa... Tänään on tiennyt, että mitä tekee. :D


6 kommenttia:

 1. Ahkera olet ollut. Älä turhaan vähättele tekemisiäsi. <3
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minttu!!! <3
   Oikein ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

   Poista
  2. Ai niin... Piti mainita, että kortti saatiin tehtyä ja on nyt odottamassa enään hakijaa valokuvausliikkeestä. Että tosi kiva juttu!! :) Syntyi se idea ihan pikaisesti sitten, kun alkuun pääsi.

   Poista
 2. Hyvä kuva. :) Tulee sellainen kodikas tunnelma. Tällaisia kun ihmiset uskaltais laittaa enemmän blogeihin. Eletyn näköisiä koteja eikä kuvalehtien sisustus siistejä elottomia huoneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos!! :D
   Jostainhan se on pois, kun keskittyy johonkin muuhun... Koko koti oli ihan järkyttävässä kaaoksessa, onneksi nyt on jo vähän paremmassa kuosissa. ;) Tänään yritän saada jouluverhot ommeltua ja laitettua keittiön ikkunaan.

   Poista