keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Joululahjoja

Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!!! <3

Muutama päivä mennyt tässä vähän ei niin hyvissä fiiliksissä... On ollut kaikenmoista lasten kanssa... Yksi sairaalareissu, tänään kaksi ensiapureissua, joista toinen poiki ajan neurologille... Joulufiilistä etsien mennyt tämä aika. Mä tiedän, että se sieltä vielä ihan takuuvarmasti palautuu takaisin. Eilinen iltapäivä antoi jo niin hyvän fiiliksen itselleni. <3 Mä pääsin ihan yksin muutamaksi tunniksi rauhassa jouluostoksille. Kaupoissa ei ollut tungosta, ihan rauhassa sain etsiä ja katsella. Sekä nauttia joulujutuista.

Matkaani lähti myös iso määrä joulukarkkeja!! <3 Meinaan ne saada niin säilytettyä, että laitan ne joulupaketteihin ja laitan piiloon. Se, minkä sain ilokseni todeta, niin Dark After Eight suklaa oli maidoton!!!! <3 Voi että mikä riemu syntyi siitäkin. Nyt meillä voidaan leipoa viime joulun suosikkeja, After Eight muffinsseja. Nam!! :)

Se, mitä jäi enään hankkimatta, niin lahjakortit saajilleen sekä tädin pienelle prinsessalle pieni juttu. Sen jälkeen on meillä joululahjat kasassa. Sitten vaan niitä paketoimaan ja jakamaan saajilleen. ;) Tähän väliin täytyy vähän hehkuttaa. Musta on tullut vähän yli viikko sitten täti!!! <3 Voi että on ihanaa!! Pientä prinsessaa sain pitää ensimmäisen kerran sylissä hänen ollessa vuorokauden ikäinen. Oli aivan ihanaa!! Kuinka äkkiä sen unohtaakaan, että kuinka pieniä voi vauvat ollakaan. Niin suloinen ja niin ihmeellinen!! <3

Kuvasin touhon vähän noita mun tekemiä sukkia ja tuubihuiveja. Miehelleni tein myös villasukat, mutta ne eivät kuvaan ehtineet, ovat jo käytössä. Neidille on valmistumassa nuo lila-v.pun. raidalliset sukat. Tuo kuvan valo vääristää tosi paljon tuota väriä, mutta ihan hento lila on toinen väri. Piti välillä tehdä omallekin väelle vähän sukkia. ;) Mieheni kysyi, että osaanko parsia sukkia, no en osaa... Mieluummin teen uudet. Täytyy kyllä jossain kohtaa opetella parsiminenkin. Tai sitten jätän vaan varret ja puran koko teräosan ja teen sen uudestaan. Mutta tuosta kasasta pääsee veljelleni mustat villasukat. Pannunaluset ovat myös menossa joululahjoiksi. Tuokin väri näyttää ihan oudolta, mutta oikeesti värit on tumman violetti ja valkoinen. Tuubihuivit ovat myös menossa lahjoiksi. Kahdet villasukat menee luultavastikin joulutorille myyntiin. Näin mä ainakin luulen!! :)

Suunnitelmissa on vielä silkkikuva kynttilät, niitä kynttilöitä jo ostinkin valmiiksi. Kunhan ehtisin vielä tehdä sekä pellavatyynyjä muutama ompeluun ja pellava sydämiä. Niistä osa menee lahjoiksi ja osa myytäviksi. Eipä ole enään aikaa kovastikaan tuohon joulutoriin. Aika tasan kuukausi!! Täytyy vielä yrittää nuo sydämet tehdä, niitä kun tuntuu joka markkinoilla menevän kovasti kaupaksi. Myös pannunalusia ja koreja teen jonkunlaisia ainakin. Niitä myös pääsee myyntiin että lahjoiksi.

Nyt toivottelen oikein ihanaa marraskuun keskiviikkoa ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

4 kommenttia:

 1. Hyvä et sä ehdit välillä tehdä omallekkin pesueelle sukkia ettei kaikki mene myyntiin tai toisten muksuille. :)
  Katselin kaupassa tuota vaalean liilaa lankaa ja se on just sellain liila joka kelpais varmasti mullekkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... :D Nyt oli vähän pakko tehdä, kun neiti sanoi, että miksi näissä kaikissa mun villasukissa toi kantapää menee näin hassusti... Olivat siis liian pieniä. Nyt on sitten kahdet sopivan kokoiset villasukat.
   Kiva kuulla!! <3 Mä katon vielä, kun sain vinkin, että yhdessä langassa olisi mintunvihreä. Siitä langasta jos tekisi kaksinkertaisella langalla, niin saisi hyvät. Mutta tämä oli hyvä tieto, jos se lanka ei olekaan hyvä. Yhdet miesten sukat on nyt puikoilla. ;)

   Poista
 2. Mä kirjoitin jo kerran kommentin, mut jotenkin kone jumittautui :( Ikävää nuo vastoinkäymiset, mutta onneksi löysit joulumielen niiden jäljiltäkin :) Niin ja onnea uudelle tädille ;) Itse olen innostunut tekemään frillahuiveja - ihanan nopeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh!! :( Mun kone tekee kans temppuja usein... Kommentit vaan häviää. Kyllähän näitä vastoinkäymisiä ei olis kiva kohdata, mutta valitettavasti nekin vaan kuuluu tähän elämään... Yksi sairaalareissu tälle viikolle, niin ei kauheen hyvä mieli sellaisesta. Onneksi se nyt jo takana. :) Yksi tapaus, jossa saatiin sählymaila yhden lapsen suuhun ja yhdellä poissaolokohtaus. Onneksi mä sain sen joulumielen takaisin, kun sain hetken aikaa olla ihan yksistäni ja nauttia rauhasta. ;)
   Täti kiittää!!! ;D Kyllä sellainen pieni prinsessa vie sydämen... Kuulemma hän tietää mitä haluaa, mutta niinhän se pitääkin olla. Sillä lailla pärjää tässä elämässä. Pieni prinsessa!! <3
   Mä en olekaan noita frillahuiveja koskaan tehnyt... Aika moni kylläkin!! Täytyskin joku kerta niitä kokeilla, se vaan voi olla kans sellainen, joka koukuttaa. ;) Niin monelta sellaista vähän kuullut.
   Ihanaa viikonloppua sinulle!! <3

   Poista