maanantai 2. syyskuuta 2013

Lehtijuttuja


Aika monessa blogissa olen nyt törmännyt tähän tarjoukseen:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=205315046304359&set=a.202588896576974.1073741828.178288125673718&type=1&theater

http://www.lehtiapaja.fi/

Kannattaa käydä kurkkimassa ihan jokaisen tuolla!! :) Näyttää olevan paljon hyviä tarjouksia.

Mä muistan pienenä kuinka me odotettiin Aku Ankka lehteä aina tulevaksi. ;) Mulla on kaksi pikkuveljeä, joiden kanssa sitten joskus jopa kinattiin, että kuka saa sen ekana lukea. Sitten jossain vaiheessa oli vuorot, että jokainen sai olla se eka. Nuorempi pikkuveljeni ei aina ollut tässä hommassa mukana, koska on sen verran meitä nuorempi. Hän sai sitten lukea ihan itsekseen ekana, kun kasvoi, koska itse olin jo niin iso, että siinä kohtaa ei enään ollut niin väliä. :D

Mieheni kanssa kun naimisiin mentiin, niin meille ei tullut mitään Aamulehteä eikä Hesaria tai vastaavaa, vaan meille tuli Aku Ankka. :D Asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen. ;)

Koululaisesta silloin haaveili varmaan kaikki kaverini, minä mukaan lukien. Meille ei sitä lehteä koskaan tilattu, koska tuli muita lehtiä, mm. Nalle Puh, se mainitsemani Aku Ankka, Pellefantti tuli yhteen väliin, Roope-setä ym. En edes muista mitä kaikkia lehtiä!

Oikein mukavaa syyskuun ensimmäistä viikkoa ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Mä tein Sateenkaaren alle tuon lehti jutun.
  Meilläkin Akkaria aina odotettiin ja me ei iskän kanssa tykätty siitä kun äiti taittoi sivut. Joten hän sai viimoisena lukea lehden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sitä jo lueskelin, mutta en vielä saanut aikaiseksi kommentoida.. Se oli kyllä sellainen lehti, mitä tuli luettua ja paljon!! :)

   Poista
 2. Minulle tuli lapsena Koululainen ja mä luin sitä usein kylvyssä - monesti lehdet olivat sen jälkeen kylpeneen näköisiä. ;) Tykkäsin kovasti Koululaisesta. :)

  Roope-sedän taskukirja tuli tilattuna suunnilleen vuoden - muistelen, että sen jälkeen olisin antanut vuoden aikana tulleet taskukirjat serkkupojilleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululainen vaikutti kyllä tosi kivalta lehdeltä!! :) Ja ne julisteet oli huippuja. Tuohan onkin hyvä paikka lukea lehtiä. ;D

   Roope-setä oli kans ihan hauska lehti, mutta joo ehkä enempi poikien juttu. Mä sitä välillä lueskelin, mutta veljeni sitä enempi luki. Nalle Puh lehdestä mä kyllä tykkäsin.

   Poista