torstai 29. elokuuta 2013

Pieniä muistoja viime joulun alusajasta

Tässä postauksessa saa kuvat puhua sanoja enempi. Ennen kun tätä joulua ruvetaan ihan kunnolla odottamaan, niin tässä kuvia viime joulun odotuksesta. <3 Joulun alus ajasta. Rupee kalenteri kääntymään syyskuulle, niin täällä ruvetaan enempikin kirjoittelemaan joulun odotuksesta ja joulusta. <3 Mukaan syksyyn mahtuu Salainen jouluystävä että Salainen neuleystävä. Ihanaa odottamista siis tiedossa!! <36 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Ideoita tulevalle joululle on paljon - aion myös laittaa ensimmäisen kerran elämässäni lihapalaa uuniin kalkkunarullaan muodossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Paljon sitä on kaikenlaista tullut ennen joulua puuhailtua. ;)
   Kuulostaa hyvältä sun suunnitelma!! Me tässä nyt vähän kahden vaiheilla, että pitäskö meidän neidille laittaa omaa broitsua jossain muodossa vai uskallettasko antaa jouluaattona possunlihaa. Jos jostain löytyis joku broitsupala, minkä sais jollain tavalla järkevästi laitettua, niin ehkä sellainen. Tai sitten kalkkunan kokeilu ennen joulua. Siitä kalkkunasta on ainakin paljon kaikenlaisia vaihtoehtoja.
   Tässähän tulee ihan nälkä, kun rupee miettimään.... ;P

   Poista
 2. Sinulle on jouluinen haaste blogissani: lumiukon joulu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Vastaan haasteeseesi tässä mahdollisimman pian! :)

   Poista
 3. Voi vitsin vitsit, kun mua polttelee näitä joulubogeja lukiessa tehdä omakin joulublogi. Etenkin kun se motocross-blogi jäi suunnittelun asteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi muuta, kun suositella tätä hommaa!! ;) Mutta itse teen niin, että nyt syyskuun alkaessa jätän toiseen blogin kirjoittelun tosi vähäiseksi ja rupeen keskittymään tähän. Siten ei tuu liikaa sitten näitä blogeja hallittavaksi. Onhan sulla vielä vähän aikaa päättää ja miettiä tätä hommaa. Mutta joulusta kirjoittaminen ja odotus on niin ihanaa aikaa, että on mukavaa kirjoitella siitä. <3

   Poista