torstai 9. toukokuuta 2013

Virkattu lumihiutale

Aikaa on kulunut, kun viimeksi tänne oon mitään postaillut, mutta nyt on jotain jouluista mitä postailla! ;D Mä oon niin iloinen, kun sain ihan itse ohjeista lukien tämmöisen lumihiutaleen tehtyä!!! Postauksessa oli kyllä kuvalliset ohjeet, mutta mun ei tarvinnut keltään kysellä neuvoa tähän. Ihan itte osasin!!!! :D Tässä linkki, mistä löysin helpot ohjeet: lumihiutaleen ohje. Oli niin hieno löytö kyllä!!

Toinen löytö, minkä tein, niin löysin laskurin, mistä näkee kuinka monta yötä on jouluun!! :) Laitoin sen sekä tänne blogiini että toiseenkin. Onhan se hyvä tietää, että paljonko päiviä vielä on! ;)

Joululahjaideoita täytyy poimia pitkin vuotta, että ei tule kiire joululahjojen kanssa, niinkun lähes joka vuosi niin käy... Ja sitten päätyy siihen, että ostaa kaupasta. Tänä vuonna on taas hirmuisen kova yritys tehdä mahdollisimman paljon itse!! Perinteisten villasukkien lisäksi siis... Näistä lumihiutaleista täytyy jotain kehittää. Mutta sen näkee sitten myöhemmin, että mitä niistä tulee.

Mukavaa helatorstaita ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

5 kommenttia:

 1. Mun pittää ainakin laittaa sulle sit parit villasukka tilaukset joululahjaksi. ;)
  Niin tykätyt on edelliset, että uudet täytyy saada samalta valmistajalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta!! :D Kiva kuulla, että ovat olleet tykätyt. Kiitos ihanasta palautteesta!! <3 Niin hyvä mieli tulee itselle näistä!! <3 Kiitos!!

   Poista
 2. Täytyy kehua sinunkin tähteä, kun kävin jo kehumassa Mialla ;) Hienoja ootte kummatkin tehneet :) Itse olen nyt tehnyt urakalla eri paria olevia jämälankasukkia...kudon aina yhtä lankaa niin kauan kuin riittää ja sitten vaihdan seuraavaan mitään sen kummempaa värejä suunnittelematta... Tänne blogiin sopii hyvin kertoa, että hankin pari joululahjaa ITSELLENI ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon!! :D
   Mä oon vähän tuota virkkaamista tosiaan opetellut ja se kyllä vie myös mennessään... Kun hurahtaa millon mihinkin, niin askartelu tavaramäärä on aika huikea. ;) Tokikaan ihan kaikkea ei onneksi tartte itelläkään olla!
   Nuo jämälankasukat on musta tosi ihania!! Mun kummitäti teki mulle sellaiset sukat, missä erivärisiä raitoja ja voi että kun oon niistä tykännyt. Täytys itekin noista jämälangoista tehdä noita. Niitä jämälankoja kun tuntuu niin kovasti tulevan...
   Kuulostaa hyvältä joululahjat itselle!!! :) Sit voi jännittää avatessaan, että mitä sieltä tulee! ;)

   Poista
  2. Kun nyt tuli joululahjoista puhe, niin yksi hyvä ystävä juuri viestitti, että osti tänään minun joululahjani - itsellä käy aina kyseisen ystävän lahjan kanssa niin, että se on se ainoa joulustressin aihe, kun yritän hänelle keksiä lahjaa...onneksi on vasta toukokuu ;)

   Poista