torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukuun kolmastoista
Tänään ollaan sitten saatu leivottua kaikki joululeivonnaiset!!! :) Koko päivä siinä meni, mutta kyllä kannatti. Eipähän ole mitään stressiä enään näistäkään. :) Kaikki ovat sellaisia, jotka säilyvät jouluun joko pakastimessa tai sitten ihan jääkaapissa. Tehtiin tavallisia pipareita, allergia versioita pipareista (kaksi nuorinta leipoivat ihan keskenään omansa, mä vaan paistoin ne), elämäni ensimmäistä kertaa Cake Popseja, Domino-palloja, riisimurokarkkeja, kaakaomuffinsseja, After Eight muffinsseja ja valkosuklaa-turkinpippurikarkkeja. Riisimurokarkkeja luultavasti tarjoillaan jo huomenna toiseksi vanhimman kaverisynttäreillä, samoin suklaa-vaahtokarkkeja ja muffinsseja. Toiseksi vanhin ei tykkää juurikaan noista After Eight muffinsseista, niin hänelle sitten on niitä tavallisia muffinsseja. Iso urakka meillä nyt sitten takana päin! :) Huomenna kerhoon nuorimman kanssa yhdessä askarteleen, on kyllä tosi kiva mennä!! <3 Nyt nukkumaan, niin jaksaa aamulla taas herätä.

Kauniita unia kaikille!!! <3

5 kommenttia:

 1. Nam nam :) Mukavia herkkuhetkiä teille!!

  VastaaPoista
 2. Olettepa te ahkeroineet herkkuja :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, teillä onkin ollut kunnon puuhapäivä! :)

  VastaaPoista
 4. Herkkua on siinä monenlaista...
  Nam, hyvältä näyttää ja olettepa olleet ahkeria, kun kaiken yhden päivän aikana teitte. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon!! :)
  Kaksi nuorinta jo eilen herkuttelivat pipareillaan, tänään kuulemma pitäis pipareita koristella. No se ei ole enään niin iso homma. ;) Menipähän samoilla sotkuilla ihan kaikki. Kun noita pikkuapulaisia aina riittää, kun leipomaan ryhtyy.
  Meidän perheen suunnitelmat tuppaa nyt muuttumaan päivittäin, niin sit pitää lennosta niitä muuttaa... Nytkin vanhin tuli kuumeeseen, niin eilinen meni uusiksi ja tämä päivä. Onneksi meidän kaupungista löytyi paikka, missä voidaan toiseksi vanhimman kaverisynttärit juhlia. Muuten olis juhlat menneet ens vuoden puolelle... Viikonlopun suunnitelmat tehdään sitten sen mukaan, että miltä näyttää vanhimman vointi.
  Mukavaa viikonloppua kaikille!! <3

  VastaaPoista