sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluaaton aatto 23.päivä

Nyt on siivoukset urakoitu ja kuusikin saatiin eilen illalla kasaan!! :) Hyvällä mielellä tähän päivään. Pientä puuhaa tälle päivälle vielä riittää, mutta ei mitään suuria. Pöytäliinan silitystä, vaatteiden viikkausta ym. Sellasta perusjuttua. Haudoille ollaan tässä ihan pian lähdössä! Päästään viemään kynttilät useammalle haudalle. Minun isovanhempieni, yhden serkun ja kummitytön haudoille. Lapset lähtee ihan mielellään aina haudoille käveleen ja sitten käydään aina ne samat keskustelut, että ketä tähän on haudattu ja mihin he kuolivat. Ja perään toteavat, että on kiva täällä kauniissa maisemassa kävellä!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rauhaisaa joulua sinulle ja perheellesi. Ilahdutti todella paljon mieltä tervehdyksesi jonka olit käynyt kirjoittamassa minulle blogiini. Kiitos! :)
  Meillä tuodaan kuusi tänään sisään ja koristellaan. Haudoilla käydään aattona, kun hämärä laskeutuu ja kynttilät valaisee maan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Minttu!! :) Kuusen koristelu on kyllä ihanaa!! Se kynttilämeri haudoilla on niin tosi kaunis. Mä kans mietin, että oltaisko miehen kanssa kahdestaan käyty illasta ihailemassa niitä kynttilöitä, mutta voi olla päivä niin hulinaa, että illasta ei ehkä mihinkään lähdetä. Tänään oli jo ihmisiä paljon liikkeellä hautausmaalla!

  VastaaPoista
 3. Rauhallista joulua koko perheellenne <3 Itsekin kävin tänään hautausmaalla vanhempieni kanssa. Vietiin haudoille sellaiset tulppaani-havu-kimput, jotka tuttu kukkakauppias oli solminut - olivat niin hienoja, että melkein teki mieli tuoda ne kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja makoisaa joulua myöskin sinne <3

  VastaaPoista