torstai 1. marraskuuta 2012

Marraskuun ensimmäinen


Ehdin vielä marraskuun ensimmäisenä päivänä tänne kirjoitella!! :) Sellainen hulinapäivä ollut meillä... Tässä meidän joululaatikko, kuvat ovat kyllä vanhoja, mutta eipä tuo laatikko miksikään ole muuttunut. ;) Lisää kirjoja kyllä on matkan varrelta joukkoon mukaan tullut. Mun suosikkeja on kyllä nuo Kunnaksen kirjat. 12 lahjaa joulupukille, Joulupukki, Onnin paras joululahja.. Pupen jouluseikkailu on tosi kiva nyt tänä jouluna nuorimmalle. Neposen Joulu kirja on sellainen, jossa on joulukuun jokaiselle päivälle pieni tarina, siis samaan tapaan, kun joulukalenteri. Meillä on lapset tykänneet siitä tosi paljon, tarina aina jatkuu vaan joka päivä. Tosi kauniisti kuvitettuja joulukirjoja on tosi paljon!! :) Nyt on sitten taas mistä ottaa "uusia" kirjoja luettavaksi.

Meidän viikonloppu menee leirielämää viettäen, joten pääsen tänne kirjoittelemaan sitten vasta sunnuntaina tai maanantaina. Taitaa meidän viikonloppu hujahtaa nopsasti, kun leiriläisiä on ihan reilusti mukaan touhuun tulossa. :)

Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille piipahtajille!! <3

2 kommenttia:

  1. Mauri Kunnaksen joulukirjat on ihania! Oman lapsuuden ajoilta säilyneitä Kunnaksia lueskelen edelleen joka joulu, vaikka ikää mittarissa on jo 30+. Ja aina silloin tällöin ostan uusiakin, täytyy myöntää. Myös Viirun ja Pesosen jouluseikkailut uppoavat minuun. Ikuinen lapsi... :) Hyvää leiriviikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana ajatus pitää joulukirjat omassa laatikossaan. Kuten aiemmin jo totesin, omaan joulun odotukseen ja lukemistoon kuuluu juurikin tuo 12 lahjaa joulupukille. :) Kunnaksen kirjoissa on niin lumoava yksityiskohtainen kuvitus joka kiehtoo vielä aikuisenakin.

    VastaaPoista