lauantai 20. lokakuuta 2012

Sinellin talopajan tuotoksiaTässä on meidän molempien tulitikkutalot!! :) Oli niin ihanaa vaan istua ihan rauhassa ja askarrella ihan itekseen. Neitiä auttoi ystävällinen ohjaaja siellä. Kun porukkaa ei niin paljoo ollut, niin hän ehti neitiä lähes koko aika auttamaan. Kyllä me nautittiin molemmat!! <3 Ja ihanaa äiti-tytär aikaa. Kyllä me tämän kokeilun jälkeen ostettiin muutama omakin talo ja kokeillaan kotonakin näitä tehdä. Ihana joululahjaidea esim. kummeille tai isovanhemmille lasten kuvan kera. Täähän käy samalla joulukorttinakin! :) Jonkun kauniin runon tai laulun kun vielä tuonne taakse kirjoittais. Nyt on kyllä niin paljon haaveissa nuo kuvioleikkurit ja ihan sellainen leikkuri, millä saa suoraa leikattua. Jos jonkun vaikka tässä ennen joulua vielä sais hankittua! :)

Ihanaa lauantaita kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Ihania!!
  Ehkä vähän kopioin johonkin omaan korttiaskarteluun ;)
  Kävin tänään Ideaparkin Sinellissä, siellä näin vain semmoisen joka teki niitä kortteja siinä myymälässä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna!! <3

  Kiitos Mari!! :) Me oltiin myös Ideaparkin Sinellissä tänään. Se korttipaja oli siellä takana. Sisälle sinne mentiin sellaisesta pienestä kolosta... Ja siellä ylhäällä oli pieni lappu, jossa merkintä, että talopaja. Mä etsin hiukan aikaa sitä kyllä... Jollen olis tiennyt, että siellä tänään se on, niin en tiedä olisinko ymmärtänyt sieltä etsiä. Mä kans huomasin hänet, joka niitä kortteja siinä myymälän puolella teki. Aika paljon oli kyllä porukkaa liikkeellä!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit ku olisin tienny!
  Mä ostin semmosen leikkurin millä tulee semmonen pyöree piparkakkureunanen pala ja sitten semmosta joka tekee reunaan sydämiä.. Ja sitten yhtä sun toista sen lisäksi ;)

  VastaaPoista
 4. Ihmettelin kyllä kovasti, kun ei sen enempää siellä asiaa mainostettu!! On varmaan joku muukin ohi mennyt, eikä ole asiaa tiennyt... Sitä mainostettiin enempi, joka niitä kortteja siellä teki.. Kuulostaa aivan ihanalta tuo sun leikkurit!! Mun tekis mieli kans ostaa noita leikkureita, mutta vielä en ole raaskinut ja mä kun kortteja ym. teen niin vähän, ainakin vielä toistaiseksi... ;) Käsityömessuille mieleni tekee kovasti ja toivon, että sinne pääsisin. Sieltä ajattelin sellaista leikkuria katsoa ihan rauhassa. Sellainenkin leikkuri olis kiva, mikä leikkais ihan suoraa. Eipä tuolta Sinellistä kyllä koskaan tyhjin käsin tartte pois lähteä!! ;D Meillä kans kaikenlaista mukaan lähti. Mun mielestä paras juttu, mitä me opittiin tuolla tekemään, niin oli tuo porojen alla oleva lumi. Sitä ainetta me ostettiin ja hiukan noita taloaihioita. Niitä ehkä täytyy vielä muutama hakea. ;) Ja ehkä jotain muutakin... :D

  VastaaPoista