maanantai 1. lokakuuta 2012

Lokakuun ensimmäinen

Talvi fiilistä :)
Kyllä tänään hiukan ihmettelin ihan ääneen, että näinkö nopeesti tää syksy on mennyt... Enään kaksi kuukautta ja on joulukuun ensimmäinen!! Tuntuu niin hassulta, että nyt jo...

Markkinoilta selvitty hyvinkin!! ;D Oli kyllä tosi kivaa siellä olla. Sunnuntaina oli ihmisiä liikkeellä ihan reilusti ja oli mukavaa ihmisten kanssa hiukan jutella. Kutimetkin otin mukaani, kun sunnuntaina oli niin kovin pitkältä tuntuva päivä. Se päivä meni kuitenkin tosi nopsasti!! Ensi sunnuntaina taas suuntaan nokan kohti Tamperetta ja käsityömarkkinoita toisessa paikassa. Ne markkinat on sisätiloissa, joten tunnelmaltaan ovat hiukan erilaiset. Mukavaa puuhaa kierrellä erilaisissa paikoissa! :)

Nyt aloitellaan uutta viikkoa ja ideoidaan uusia juttuja! ;) Jos ne ideat sais päivisin, mutta kun ne niin usein öisin mieleen tulee... Ja jos niitä ei heti jaksa paperille laittaa, niin eihän niitä sitten enään aamulla muistakaan. Täytyy varmaan ottaa tyynyn alle pikku vihko ja pieni kynä, niin saa öisin kirjoitella tärkeet jutut ylös.

Mukavaa lokakuista päivää kaikille!! <3

2 kommenttia:

  1. kyllä vaan noppeesti meni syyskuu... :)

    VastaaPoista
  2. No niin tuntui hujahtavan! :) Kyllä mä mietin, että voiko nyt jo olla ihan oikeesti lokakuu, mutta niin se vaan on... Pakko se on uskoa! ;) Tänään netissä joulukalentereita jo katselin, niitäkin tuntuu olevan jo monessa paikassa.

    VastaaPoista