keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Jotain punaista...

Mä rupesin kaivamaan yhdelle kynttilälle alustaa ja avasin yhden jouluisen laatikkoni ja sieltä löysin nämä punaiset sydämeni!! <3 Joka vuosi ne tuntuu ihan uusilta, vaikka ovat jo monta vuotta vanhat. Kesäisen väriset sydämet saivat tehdä tilaa punaisille! :) Hiukan asiaa kyllä mietin, mutta totesin, että kyllä mä nyt jo voin vähän punaista laittaa esille. Muutamia muitakin juttuja otin jo esille, mutta niistä kuvia sitten toisella kertaa. Pikkuhiljaa Joulu lähestyy ja oli pakko tänään  jo kuunnella joululaulujakin! ;D En siis malttanut odottaa marraskuun alkuun... Mutta jos ei ihan joka päivä niitä kuuntelis... Hmmmm..... Saiskohan sitä itsensä hillittyä. ;) Joko muut ovat joululauluja kuunnellut?

Joulun punaisin miettein mukavaa loppuviikkoa kaikille!! <3

13 kommenttia:

 1. On ne kuunnelleet ;D Omia joululevyjä en ole kaapista esille ottanut, mutta North Pole Radio ja Christmas Radio ovat auki usein.

  Ihanat sydämet :)

  VastaaPoista
 2. No hyvä! ;D Etten ole sitten ainoa.... :D Mä laitan tietokoneelle soimaan usein noita mun levyjä. Niin on nekin sitten kaivettu esiin.. ;)

  Kiitos paljon!! :)

  VastaaPoista
 3. Kanttorin työn yksi parhaita puolia on se, että saa suunnitella joulun musiikkeja kohta kesälomilta palattua:). Tänä vuonna olen laulanutkin sen iki-ihanan Adamin Oi jouluyön jo kertaalleen yksillä syntymäpäivillä syyskuussa:). Sankari on ihan jouluihminen ja halusi kuulla sen ehdottomasti. Perheenjäsenten ilmeet olivat tosin kuvaamisen arvoiset....:D. Siis, joululauluja on jo kuunneltu!

  VastaaPoista
 4. Hhmm, lasketaanko se jos on kuunnellut instrumentaali joulumusiikkia? Eli siis pelkkää musiikkia ilman laulua. Näin minä olen fiilistellyt. :)
  Mukavaa loppu viikkoa sinullekkin!

  VastaaPoista
 5. No onhan niitä tullut vähän vaivihkaa kuunneltua, vaikka yleensä YRITÄN odottaa myös marraskuuhun. Tuli vain hirveä hinku, kun aloin muistella, mitäs kaikkia ihania lauluja olikaan. Ja sitten kuuntelinkin jo seuraavan. Ja seuraavan...

  VastaaPoista
 6. Onpas ihanaa, kun on muitakin, kun vaan minä!! ;D

  Sari: Ihana tuo synttäriylläri!! Varmasti ikimuistoinen muillekin, kun päivänsankarille. Aika mukava työ kyllä sulla! :)

  Minttu: Mä kuuntelin kans ekaksi vaan instrumentaaleja, mutta vaihdoin sitten myös muihin... ;) Eiköhän nekin lasketa!? Kiitos paljon!! <3

  Kiisa: Meillä neiti yhtenä päivänä lauleskeli jotain joululaulua ja sitten ajattelin, että youtubesta yksi laulu vaan. Sitten ruvettiin miettimään, että se laulu olis kans kiva ja sit se jne.. Tänään siis kuunneltiin hiukan enempikin! ;) Ne vaan on niin kauniita ja kivoja!! :)

  VastaaPoista
 7. No joooo, mut se ei liene mikään yllätys :D
  Löysin muuten hyvän nettijouluradion: http://tunein.com/radio/Christmas-Radio-Network-s41952/
  Pitäis linkittää se tuonne mun blogin sivupalkkiin muillekin vinkiksi :)

  VastaaPoista
 8. Täällä ei kuunnella joulumusiikkia ennen marraskuun ensimmäistä, näin on mies päättänyt. Joten mä olen vaan "tarkistellut" että cd-levyt on kunnossa sillon kun mies on pois kotoa! Viime viikonloppuna tarkistin Bubblen levyn pari kertaa alusta loppuun. Raskaampaa joulua piti testata youtubesta, kun sitä en ole levynä mistään löytänyt. ...voihan youtubekin mennä rikki..? ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Tea vinkistä!! :) Täytyykin käydä kurkkaamassa tuo jouluradio!!

  Hyvä, kun oot Kermakaramelli testannu kuitenkin noita levyjä!! ;) Olis se kurjaa marraskuussa huomata, että levyt on epäkunnossa!! Meillä kans mieheni sanoi, että eikös marraskuun alkuun vois odottaa, mutta täällä ei oikein siihen pystytty... Eilen sitten sanoi, että voihan sitä jotain jo kuunnella! ;)

  VastaaPoista
 10. Monesti olen Youtubessa mennyt joululaulu-kansioon mutta vielä hillinnyt itseni. :)

  VastaaPoista
 11. Täällä ollaan kanssa jo kuunneltu joululevyjä, tai oikeastaan joulumusaa Spotifyn kautta...lähinnä Michael Bublen sekä Suvi Teräsniskan joululevyjä...lisäksi oon kuunnellut pari kertaa, kun löysin tuolta Spotifysta Välikaton Feetun tonttulevyn, joka minulla oli lapsena LP-levynä....hiukan nostalgiaa :)

  VastaaPoista
 12. Tää on kyllä ihanaa, kun on muitakin!! ;D

  Mä yritin tehdä youtubeen oman musakansion onnistumatta siinä... Täytyy joku kerta ihan ajan kanssa siihen perehtyä. Siinä luki, että lisää, mutta sitten ei kuitenkaan mitään tapahtunut... Jos ens kerralla onnistuis, eikä ehkä yöllä tuollaisia kannata tehdä! :D

  Mä oon miettinyt, että mikä ihme oli se kasetti, mitä pienenä kuunneltiin kotona aina. Mutta en ole vielä sitä ääntä mistään löytänyt... Mua kiehtois ihan hirveesti kuunnella niitä ihan perinteisiä joululauluja, mutta tiettyjen ihmisten laulamana. Eiköhän se vielä tuota tulosta, kun oikein ahkerasti etsii! :)

  Täytyykin nyt, kun olen lähes yksin kotona, niin kaivaa ja kuunnella joululauluja!! <3

  VastaaPoista
 13. Vielä niistä radioasemista. Aloitettiin isännän kanssa viikkosiivous ja sen taustaksi löysin netistä googlaamalla aseman Smooth Christmas Radio. Ihana! Niin ja ihana on tuo isäntäkin, kun ei hermostu tästä musiikkityylistä tähän aikaan vuodesta:):)

  VastaaPoista