maanantai 10. syyskuuta 2012

Salainen jouluystävä

Joulureki blogissa on Salainen jouluystävä ilmoittautuminen menossa! :) Jos joku ei ole vielä sitä huomannut ja tahtoisi mukaan, niin lisätietoja löytyy täältä Joulureestä

Itse olen mukana siellä ja viime vuonna harmitti, kun jäin ulos koko jutusta. Taisin kaksi päivää myöhässä löytää sen ilmoittautumisen. Nyt oon kyllä sitten kytännyt sitä, että koska ilmoittautuminen alkaa. Mielenkiinnolla siis jään odottamaan, että mitä tuleman pitää! :)

Ihanaa syksyn alkua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Minäkin osallistuin, elämäni ensimmäistä kertaa mihinkään salaiseen ystävään. Jännityksellä odotan! Ihanaa, kun joulupalstat heräilevät taas eloon :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva juttu!! :) On kyllä ihanaa, kun tuollainen järjestetään! Ja oon kyllä samaa mieltä, että on myös ihanaa, kun joulublogit rupee heräilemään. Ne tuo niin ison piristyksen tähän pimeään syksyyn. Toki syksyssäkin on omat hyvät puolet, mutta tuo pimeys tuntuu niin tylsältä... Joulua kohti siis! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kans innokas joulublogien lueskelija, joka myöskin eka kertaa osallistui salaiseen jouluystävään :) se tuo ihanaa jännitystä joulunodotukseen :) blogiasi on kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä kivaa porukalla osallistua siihen salaiseen jouluystävään!! :) Näytti niitä ilmoittautumisia ollakin siellä ihan reilusti.

  Kiitos paljon!! <3

  VastaaPoista