torstai 27. syyskuuta 2012

Jouluisia juttuja


Ihania joulun merkkejä ilmoilla!!! <3 Yhtenä päivänä postia hakiessa oli luukkuun ilmestynyt ihana jouluinen kirja!!! Viikko on ollut niin kiireinen, että lukemaan en vielä ole ehtinyt tuota kirjaa, mutta tokihan se piti selata. ;) Ihania kuvia löytyi joka sivulta!! Toivottavasti viikonloppuna jo löytyisi sellainen väli, että ehtisin lukea. Minua on niin kovasti nyt työllistänyt tulevan viikonlopun markkinat. Vieläkin puuhaa riittää ja kun arjenkin täytyy pyöriä, niin haastetta tälle viikolle on riittänyt. ;) Mutta kyllä sen jaksaa, kun niitä markkinoita odotan niin paljon. Kaksi kertaa myyjänä olleena tiedän, että on ihanaa kohdata niitä ihmisiä siellä. Toivottavasti meille annettaisiin kaunista keliä, että ihmiset viitsisivät jäädä vähän juttelemaankin! :)

Poikkesin eilen Ikeassa ja siellä juuri myyjät järjestelivät joulujuttuja!!!! <3 Oli niin ihania joulupapareita, että eihän niitä sinne voinut jättää. Mun ihan ehdoton suosikki on tuo lahjapaperi, jossa on nuotteja. Luulen, että tulee toinenkin reissu sinne tehtyä!! ;) Kun eihän siellä vielä kauheesti ollut esillä, muutamia kynttilöitä, nauhoja ja papereita. Koko aika järjestivät kyllä niitä lisää sinne.

Lämpöinen torstai-illan tervehdys kaikille piipahtajille!! <3

P.s. Lämpimästi tervetuloa uudet lukijani!! <3 On ihanaa huomata, kun teitä lisää tänne koko aika tulee!! <3 Toivottavasti viihdytte jouluisissa ajatuksissa täällä.

7 kommenttia:

 1. Moikka! Missä Ikeassa kävit? Kävin tänään Vantaalla enkä nähnyt kuin jouluisia muffinssivuokia ;) Hienoja on paperit, pitäisi käydä kanssa viikonloppuna ettei lopu...

  VastaaPoista
 2. Mä kävin Tampereen Ikeassa. Ja ihan samaa ajattelin, että täytyy heti ostaa, kun niitä vielä on! ;) Oli kyllä tosi kivan näköisiä paljonkin. Mun mielestä oli kauniimpia, kun mitä viime vuonna oli. Toivotaan, että teidänkin Ikeaan niitä jo tulis!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mahdoton miten ihanaa nuottipaperia!!!! Pianistin sormeni alkoivat heti syyhytä. Toivottavasti Haaparannan Ikeassakin olisi, täältä pohjoisesta kun kaikki Suomen Ikeat ovat niin kaukana...

  VastaaPoista
 4. Vautsi, ihania nuo paperit! Ja tuosta kirjasta ole utelias; en itse sitä tilannut mutta se on ehkä ostolistalla.. :)

  VastaaPoista
 5. Noi paperit oli kyllä ihania!!! :) Varsinkin nuotit. Niitä täytyy varmaan vielä hakea lisää... Toivotaan Teija, että sä löydät myös!! :)

  Mimura: Tuo kirja on kyllä tosi ihana!! <3 Voin lämpimästi kyllä suositella!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että Ikeassa on jo hiukan jouluakin, sillä menen Tampereen Ikeaan ensi torstaina...täytyy varmaan hamstrata hieman lahjapaperia, vaikka mulla on tapana paketoida voimapaperiin, jota isäni on saanut joskus eräästä edesmenneestä työpaikastaan rulla tolkulla :) Mut eikös se ole niin, että vaihtelu virkistää ;)

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä ihana ylläri!! :) Mä olin hakemassa jääpalamuotteja askarteluihini ja lähellä kassaa olikin jouluisia ihanuuksia. Eipä kyllä haitannut yhtään! ;) Voimapaperi on kyllä ihana vaihtoehto!! Mutta totta tuokin, että vaihtelu virkistää. :)

  VastaaPoista