lauantai 7. huhtikuuta 2012

Jouluista Vapriikissa


Oon tässä muutamia joulublogeja käynyt kurkkimassa ja ilahtunut siitä, kun muutamat sinne päivitelleet. Voi että kun Joulu on niin ihanaa aikaa!! <3 Toki näissä muissakin vuodenajoissa on omat hyvät puolensa, mutta Joulu on kyllä niin erityinen. Pääsiäinenkin kyllä tosi tärkeä juhla myös!!

Pääsiäisen kunniaksi me käytiin Tampereella Vapriikissa retkeilemässä. Linnut näyttelyssä oli yhdellä seinällä nappeja, mistä sai painella erilaisia lintu aiheisia lauluja. Ilokseni sieltä löytyi Sylvian Joululaulu!! <3 Mä sitä siinä hetken aikaa ihan omissa ajatuksissani kuuntelin ja mietin joulun aikaa... <3 Oli kyllä ihana hetki!! Sitten vanhin lapsista tuli ja sanoi, että eihän nyt mikään Joulu ole! No ei olekaan, mutta jouluisia ajatuksia oli silti mielessä siinä hetkessä.

Mä oon jo ostellu ensi joulun lahjoja ja miettiny sopivia juttuja, mitä tehdä joulutorille. Joulu mielessä siis koko vuoden ajan. Lapset olivat ehdottomasti sitä mieltä, että joulutorille meidän täytyy mennä! Itse sitä ensin alkuun hiukan mietin ja pohdin, että mennäänkö vai ei, mutta kyllä nyt on juttuja jo sinne valmiiksi odottamassa, joten suuntaamme ensi joulunkin alla joulutorille päiväksi myymään. Myös äitini innostui asiasta ja ollaan yhdessä pohdiskeltu ja ruvettu pikkuhiljaa kaikenlaista sinne tekemään. Ite oon tehnyt erikokoisia villasukkia ja Minni-pipoja. Niistä on kuva mun toisessa blogissani. Nuorimmainen sitten sanoi, että hän haluaa Mikki-pipon. No Mikki-pipon saa tehtyä ilman vaalenapunaista rusettia. Niitäkin sitten muutama tehdään. Yksi kimalle pipokin löytyy jo valmiina. Eko tiskirätteihin on tarkoitus kesällä painaa jotain kivoja kuvioita. Myös niitä on tarkoitus sinne laittaa myyntiin. Äitini on tehnyt kaulaliinoja ja pipoja. En muista, että olikohan jotain muutakin... Mutta jotain siis jo valmiiksi tehtyinä! :) Jonkun askartelulehden ajattelin, että voisi tilata, mutta niitä on niin monta, että en oikein tiedä mikä olis sopiva... Kirjastosta niitä onneksi usein löytyy! :) Uusia ideoita täytyy koko aika keksiä lisää.

Ihanaa Pääsiäisen aikaa kaikille tänne piipahtaneille!! <3

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että on muitakin joulussa ajatuksin käväiseviä! Välillä tuntee itsensä ihan höpsöksi yksin jouluisten ajatustensa kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan sama fiilis on ollut täällä!! ;) Onneksi on tämä blogimaailma, jossa pystyy jouluisia ajatuksia ilmoille laittamaan. Kun niin moni sanoo, että ei jaksa edes puhua koko Joulusta, kun se on niin kovin stressaavaa aikaa... Mulle se ei sitä ole, vaan saan kyllä nauttia siitä tosi paljon!! <3 Tehdään, mikä hyvältä tuntuu ja jätetään tekemättä se, mikä ei tunnu hyvältä. Jouluisia ajatuksia!! Toivottelee Keltaisen talon joulunodotuksen porukka

  VastaaPoista
 3. Sama juttu, minullekin joulu merkitsee ainoastaan mukavia asioita eikä stressiä ollenkaan. Onneksi tosiaan on tämä blogimaailma. Minä vasta ensimmäistä vuotta täällä pörräilen, mutta olen oikein innoissani siitä miten paljon iloa oma ja toisten blogit tuovat elämään. Ehdottomasti paras sosiaalisen median muoto. :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon myös vasta vähän aikaa elänyt tätä blogimaailmaa! Ensimmäisen blogin taisin laittaa vuosi sitten jouluksi, eli 2010. Silloin bloggailin ainoastaan jouluisia juttuja ja nyt viime joulun jälkeen tein blogin, johon päivittelen ympäri vuoden. On tää kyllä itelle tosi piristävää ja mukavaa! :) Ja ihanaa, kun saa uusia ideoita!! Uusia näperrysideoita kaipaa pitkin vuotta. Nyt ajattelin ensi kesänä laittaa terassille painopajan pystyyn ja tehdä ulkona maalaushommia ym. Koska siellä ne sitten kaikista parhaiten kuivuu. Tännekin voi niistä sitten kuvia laitella! :)

  VastaaPoista