tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkeisiä tunnelmia

Joulun herkkutarjotin


Joulukuusi, verhot jäivät tänä vuonna vaihtamatta, mutta tuli se joulu siltikin ;)
Joulu on saatu viettää ihanassa tunnelmassa ja rakkaiden ympäröimänä!! <3 Kyllä oli niin ihana rentouttavat päivät!! Jouluaattona meillä oli paljon ihmisiä kyläilemässä. Porukalla syötiin, sopu sijaa antaa meidän tosi pienessä keittiössä. Minä ja mieheni syötiin puoliksi eteisen puolella, mutta ei se mitään. Siinä oli oma fiiliksensä! ;D Kaikki sai kuitenkin syödä kyllikseen ja rauhassa. Lapset jaksoivat tosi hienosti odottaa pakettien avaamista. Aaton ohjelmaan kuului kahden vanhimman kitara-basso esitys Petteri Punakuono, säestyksen mukana me muut sitten saatiin laulaa. Hienosti pojat soittivat!! <3 Neiti soitti meille isolla kanteleellaan ja kaksi keskimmäistä luki Jouluevankeliumin. Joulupukkia meillä ei ole koskaan käynyt, tänä vuonna vaari pukeutui joulupukin pukuun ja jakoi paketteja. Nuorimmainen oli silti ihan kauhuissaan, vaikka tiesi pukin olevan vaari. Ehkä ihan hyvä niin, että ei olla joulupukkia meille tilattu! ;D :D Paketteja tuli tosi kohtuullinen määrä lapsille. Itsekin sain tosi ihania lahjoja!! <3 Mieheni oli ostanut minulle Muumi-mukin ja farkkukantisen Raamatun. Yöpuku kuuluu joka jouluun, ne äitini ostaa aina koko perheelle. Myös muita tosi ihania juttuja sain, villasukkia, paidan, huivin, pyyhkeen ym.

Joulupäivä meillä on aina ollut perinteisesti yöpuku päivä. On niin ihanaa, kun kaikki saa uudet yökkärit ja sitten ne päällä vaan maataan ja ihaillaan uusia juttuja. Sitä päivää kaikki aina odottaa, kun saa vaan olla, eikä kenelläkään ole kiire yhtään mihinkään! <3 Tänä vuonna tehtiin pieni reissu lääkäriin nuorimman kanssa, mutta onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin, vaikka vähän epäilimme. Tapaninpäivä meni ihan samoissa tunnelmissa, kun Joulupäiväkin. Makailtiin, syötiin, pelattiin uusia pelejä, oltiin yhdessä. Ihanaa!! <3

Tänään me käytiin sitten vähän kaupoilla kiertelemässä, mitään suurempia ostoksia ei tehty, nuorimmalle löytyi vihdoinkin collegehousut, jotka ei putoa päältä. Kun lähes kaikkia housut putoo päältä, niin sopivien löytyminen on ollut pitkän etsinnän tulos. Nyt iloitsen todella noista edullisista housuista! :D Pienet ne on ilot... ;D Illalla, kun kotiin tultiin, niin sähköt oli poikki melkein kaksi tuntia. Oli kyllä ihana hetki, kun laitettiin tosi paljon kynttilöitä palamaan ja oltiin kaikki olohuoneessa. Kaksi nuorinta teki uusia palapelejä ja lukivat uusia kirjoja. Minä ja mieheni luettiin omia kirjojamme ja kaksi vanhinta pelas Ds konsoleillaan. Kaksi nuorinta oli aluksi ihan kauhuissaan, mutta tottuivat sitten siihen, että ei sähköjä ole. Takassa ollut tuli lämmitti ja valaisi. Onneksi kuitenkin sähköt palasivat!! Muuten pärjää hyvin, mutta ettei pakasteet sula pakastimessa, se oli ainoa huoli.

Mä jatkan tämän blogin päivittelemistä pitkin vuotta, koska nyt jo mielessä kaikkia uusia ideoita, mitä ihanaa vois toteuttaa. :D Muutaman vuoden harkinnan jälkeen mulla on pystyssä ympärivuotinen blogi. Suurin osa siellä kirjoitettavista asioista on ihan varmasti allergiaperheen arkea ja mitä siihen kuuluu. Toki matkaan mahtuu varmasti paljon muutakin, mutta jotenkin nyt tuntuu sille, että saa purkaa omia ajatuksiaan välillä hiukan rankoistakin päivistä. :) Jos joku haluaa lähteä sinne mukaan, niin tervetuloa!! :) Tässä osote: http://elamaahetkessa.blogspot.com/

Oikein ihania vuoden viimeisiä päiviä!!! <3 <3

2 kommenttia:

  1. Enpäs löytänyt linkkiä, jolla olisin itseni lukijaksi linkittänyt...
    Mukavaa loppuvuotta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta!! Täytyy katsoa, mitä mä oon sinne laittanu taas... Aluksi tännekään ei päässyt kirjautumaan. Säädin jotain omiani. Yritän korjata sen! :)

    Oikein ihanaa loppuvuotta myös sinne!! <3

    VastaaPoista