sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulukuun yhdestoista
Terveiset joulutorilta!! :)

Ihmisiä oli liikkeellä tosi paljon ja ilmakin suosi meitä. Vaatetta oli niin paljon päällä, että yhtään ei palellut! Kiva tietty niin!! Myyntiä oli tosi paljon! Olin todella yllättynyt siitä, mutta eipä ollut turhaa se näpertäminen. Tunnelma oli kyllä ihana! Kaikki oli joulumielellä, niin oli mukavaa siellä olla. Muutamia ystäviä ja sukulaisiakin siellä kävi tervehtimässä. Ennen torille menoa mietin, mikä kaikki voi mennä pieleen, mutta ihan turhaa oli! Mieli on todella iloinen ja kiitollinen!! <3 Nyt hyvällä mielellä saunaan ja sitten varmasti pian uni tulee.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

Muutama kuva joulutorilta, tosin jostain syystä kuvat ihan sinisiä, tuo taito kun ei mikään kauheen hyvä vielä ole... Päivä rupes just valkeneen, kun niitä otin... Mutta kai niistä jotain selvää saa!! ;)

4 kommenttia:

 1. Aivan loistavaa kuulla että teillä oli onnistuntut joulutoripäivä, meidän lauantaisen vesi-räntäsade kokemuksen jälkeen... Kivan tunnelmallisia on kuvat, hienoo!

  VastaaPoista
 2. Niinpä!! Kyllä mä eilen ajattelin sieltä torilta lähtiessä, että saa nähdä kuinka meidän käy... Mutta tänään oli niin paljon hienompi ilma, kun eilen. Ne naapuripöydissä olleet myyjät sanoi samaa, että eilinen oli ollu aika kauhee.... Ihmisiä oli paljon liikkeellä tänäänkin, mutta eiliseen erona, että pysähtelivät kojuille. Tosi kurja, kun teille sattui niin huono keli!! :( Sillä sisällä olevat myyjäiset on turvallisempi vaihtoehto. Mutta ollaan me nyt yhtä kokemusta rikkaampia!! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu, et kaikki meni niin hyvin, sää, myynti, jne :))

  VastaaPoista
 4. Tea: Jostain syystä tuo kommentointi välillä ei pelaa kunnolla... En tiiä mikä siinä on... Nyt tuli kahteen kertaan.. Mutta ei se mitään!! :) Ei anneta sen haitata!!

  On kyllä kiva, että kaikki meni hyvin!! Oon iloinen siitä!! Nyt voi rauhassa valmistella kotiin omaa joulua ja vähän kyllä tekee mieli kokeilla jotain jouluisia uusia herkkuja. Niin monessa blogissa on niitä ollut! :)

  VastaaPoista