lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukuun seitsemästoista

Vähän piti saada lumikuvaa tähän, kun ulkona ei sitä ole... Kaksi vuotta sitten oli tämmöiset kinokset. Vanhan kodin pihasta otettu kuva. Nuorimmaista ei juuri näy. Ovat isänsä kanssa hakemassa puita.


Tasan viikko enään jouluaattoon!! :) Kyllä rupee jännitys käymään täällä melkein käsinkosketeltavaksi... ;D Tänään viedään viimeiset paketit saajilleen, kun kaikki eivät tuossa viikolla olleet kotosalla, kenelle vielä oli viemättä.. Yhdet villasukat vielä tuossa tekemättä, mutta niistäkään ei enään kauheesti puutu, joten valmistunevat jouluksi. Muutamaa syötävää lahjaa tässä vielä mietin, että josko ne kävis hakemassa.. Nähtäväksi jää!! :) Me saatiin eilen aivan mahtavan hieno joulukuusi!! Se oli tehty vihreistä kuulista. Se on kyllä niin upee, että ensi vuonna kyllä sellainen meinataan tehdä myös!! Jos vielä tänä vuonna ehtis, niin yhdelle voisin sellaisen antaa lahjaksi. Mutta idea oli kyllä niin hyvä!! <3

5 kommenttia:

 1. Onpa hieno kuusi..
  Täällä lunta on vielä vähän jälellä. toivottavasti ei sulais kaikki pois ennen joulua

  VastaaPoista
 2. Tuo kuusi oli kyllä upee!! <3

  Täällä kans ehkä pieni läntti maassa lunta.. Mutta ei kyllä tuollaisia hankia, kun kuvassa. Toivottavasti tosiaan ei ihan kaikki sulais pois!!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä herkkukuusi!!
  Miten se on kasattu?

  VastaaPoista
 4. Niin on!! :)

  Yksi ihana ystäväni on tämän tehnyt!! <3 Siinä on kukkaruukussa kuusen mallinen kartio, jonka latvassa on tähti. Vihreät kuulat on laitettu kiinni hammastikuilla. Tähän voi laittaa myös paperisia karkkeja, jotka laitetaan toisesta päästä kuuseen kiinni kuumaliimalla. Itse mietin, että jos vielä ehtis tämmöisen kasata. Tiimarissa ei noita kuusia enään ollut, mutta Sinooperista löytyi.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuusi - nyt rupes ihan tekeen mieli vihreitä kuulia, mutta enpä oo raaskinu vielä ostaa... ;D

  VastaaPoista