tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulukuun kolmastoista

Aamusta päästiin nuorimman kanssa heti pulkkamäkeen!! :) Voi että kun oli niiiin kivaa!! Ihanaa, kun lumi ei ole sulanut pois, vaikka välillä on siltä uhkaavasti näyttänytkin. Lapset saivat mummon virkkaamat Angry Birdsit, ovat kyllä tosi hienot!! Pitihän niistä sitten ottaa tännekin kuva ihailtavaksi. Tänään olis tiedossa neidin soittoharjoitukset kaverinsa kanssa, kun esiintyvät koulun joulujuhlassa ja sit jos sais tehtyä yhdestä blogista löydettyjä suklaaherkkuja. Siinä oli ohjeessa vaan käytetty tuorejuustoa ja mulla on rahkaa, niin mietin, että mahtaakohan tuolla rahkalla onnistua... Täytynee käydä kaupassa uudestaan ja hakea tuorejuusto. Kun pitäis pystyä palloja niistä pyöritteleen, niin rahkan kanssa ei ehkä onnistu.. Niitä olis tarkoitus jouluksi tehdä  ja sit uusi satsi valkosuklaa-turkinpippuri herkkuja. Jotain pientä näiden lisäksi vielä on hakusessa, että mitä vois jouluna sitten napostella. Ehkä mä jotain keksin!!

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo Angry Birdsit! On teillä taitava Mummo!♥

  VastaaPoista
 2. Komeita ovat, hyvät kädentaidot täytyy olla.Joulun odotusta Keltaiseen taloon!Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Kyllä nää on tosi hienot!! :) Ensin alkuun vaan neiti halus virkatun, mutta sitten isot pojatkin halusivat omansa.

  Ihanaa Lucian päivää myös teille Hanna!! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvää Lucian päivää ja kiitos ihanasta arvontavoitosta <3 Lämmitti mieltä kovasti! Aivan upeita Angry birdsejä! Tunnelmallista joulun odotusta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin, Hyvää Lucian päivää!! :)

  Kiva kuulla, että palkinto löysi perille!!

  Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle ja kiitos osallistumisesta arvontaan!!

  VastaaPoista
 6. Oi ja voi! Mistä löytäis ohjeen noihin vihaisiin lintuihin?

  VastaaPoista
 7. Googlettamalla löytyi jotain ohjeita, ainakin possuun. Ja mielestäni muihinkin. Mummo katsoi leluesitteiden kuvista ja sen pohjalta teki itse ohjeet, joten sen enempää en osaa auttaa. Mutta kokeile googlettaa! :)

  VastaaPoista