tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeskymmenesJännitys vaan tiivistyy... :D Enään 4 yötä jouluun. Kyllä on ihanaa!! <3 Tänään on luntakin taas sadellu, toivottavasti aattona olis edes vähän lunta maassa. Mutta tulee se joulu ilman sitäkin! Tänään me päästiin katsomaan kahden lapsen joulujuhla näytelmiä. Ekaluokkalaiset esittää aina tuossa koulussa Joulukuvaelman, neiti soitti kannelta ja hienosti menikin!! :) Kutosluokkalaiset olivat harjoitelleet hienon näytelmän, Joulupukille piti saada muori! Oli kyllä tosi hauska!! Meidän kutosluokkalainen selvisi siitä tosi hienosti!! Kyllä joulujuhlissa on aina se oma tunnelmansa!! <3 Huominen vielä koulua ja sitten torstaina todistusten jako. Neiti oli hiukan harmissaan, kun hän ei saa ollenkaan numeroita... ;) No onneksi kuitenkin jollain tavalla se arviointi on tehty!!

Jännittävää loppuviikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti ollut kiva joulujuhla koululaisten toimesta :)
  Meillä on vuorossa tänään ala-asteen joulujuhla ja siellä kuutosluokkalaisemme joulunäytelmä, jossa kuopusneidilämme on Äidin rooli - vähän neitiä jännittää, sopivasti kuulemma. ;)

  Mukavia joulun odotuksen päiviä teille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä lasten joulujuhlat on niin ihanat!! <3 Niistä tulee itsekin niin tosi hyvälle mielelle. Meillä neitiä jännitti kovasti, mutta vanhin sanoi, että mä oon jo tottunu tähän esiintymiseen, ei jännitä! ;D Luulen, että hiukan kuitenkin jännitti, mutta ei millään tavalla esiintymisessä huomannut!

  Ihania juhlia teille ja mukavia joulunodotuksen päiviä!! <3 Ei enään montaa päivää olekaan...

  VastaaPoista