sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Sydänkoruja

Tänään tein muutaman sydänkorun Fimo-massasta. Nauhana on vaan puuvillanauha, mikä päällystetty. Nämä kaikki meinaan laittaa myös sinne joulutorille. Tosi yksinkertainen, mutta silti ihan kivannäköinen. Jotain ideoita vielä on, joita meinaan toteuttaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. hei!
    Kivoja sydämiä, varmasti tekevät kauppansa. oletko muuten ennen myynyt joulutorilla/markkinoilla tuotteita? Tekevätkö yleensä miten kauppansa? Olen itse pohtinut kovasti asiaa koska en ole aiemmin ollut myymässä tekemiäni tuotteita, mutta tänä jouluna ajattelin ensimmäisen kerran osallistua paikallisille pienille joulumarkkinoille. Pöytä paikka on jo varattu ja osa tuotteista tehty, mutta itse mietin kovasti että minkäverran tuotteita tekisin , jos jää paljon myymättä niin sitten on ainakin sukulaisille joululahjat valmiina.....

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! :)

    En ole koskaan aikasemmin ollut myymässä... Mun tätini on ollut myymässä ja häneltä muutamia ideoita olen saanut. Ainakin sytykeruusut ovat heillä tehneet kauppansa, samoin tuollaiset enkeli tyynyliinat (mitä mulla tuolla jossain aikaisemmassa postauksessa on). Ihan siis tuurilla mennään, että mitkä menee. Kännykkäkoruja oon myynyt kavereille ja ne on menneet tosi hyvin kaupaksi. Itse en meinaa yhtä lajia ihan kauheeta määrää tehdä juurikin tuon takia, että jos ei menekään kaupaksi. Ajattelin kanssa, että laita sitten loput joululahjaksi tai ensi vuonna! :) Mä odotan ite tosi innoissani niitä, pääsee kokemaan sen tunnelman siellä. Toivottavasti ei olis mikään älytön pakkanen. Että tarkenee ite siellä myydä, kun ulkosalla ollaan! :) Onneksi kuitenkin vaatteita saa päälle!!

    VastaaPoista