lauantai 26. marraskuuta 2011

Pikkujoulu ja koruja
Tänään meidän piti lähteä tätini luokse pikkujouluihin, mutta minä ja mieheni ollaan kipeinä, joten se sitten jäi tänä vuonna... Lapsia asia kovasti harmitti, mutta me sitten pidettiin omat pikkujoulut. Tätini pikkujouluista jokainen sinne tuonut saa pienen karkkipaketin. Meilläkin oli nyt lapsille pienet karkkipaketit. Neiti soitti meille kanteleella, söimme herkkuja ja katsoimme Isäni on turbomies leffan. Mukavaa tekemistä pettymyksestä huolimatta! :)

Päivällä en kauheesti jaksanut muuta tehdä, kun makailla.. Muutaman korun kuitenkin sain markkinoille tehtyä. Eilen illalla sain loput lumihiutaleetkin tehtyä, nyt niitä on sitten kasassa 30.

Yksi yö vielä ja on ensimmäisen adventin aika. Nopeesti tämä syksy on mennyt, torstaina jo avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku.

Mukavaa iltaa kaikille kävijöille! :)

P.s. Tänne on löytänyt nyt niin monta uutta lukijaa, että ajattelin minäkin ensi viikolla laittaa arvonnan pystyyn. Siitä sitten myöhemmin lisää! :) Lämpimästi tervetuloa kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Niinhän ne asiat aina on tapana järjestyä :)

  Meillä oli kans kotona pikkujoulut. Ostin jouluruokia, mutta ihan pieniä määriä. Kinkkurullakin 1,2kg. Mies sano että ompas mautonta kinkkua, kehotin laittaa sinappia lisää :)) Ihmettelinkin kun oli niin vaaleeta lihaa ja illalla kun tyhjensin rahapussista kuitteja, niin silmä vaan osui kauppakuitissa kohtaan kalkkunarulla 1,2kg.

  Hyvää adventtia kaikille :)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se menee!! :) Täytyy välillä olla vaan ite sellainen ideapankki... ;) Mutta ei se mitään, pääasia, että oli kiva päivä!!

  Kaikkea sitä voikin sattua... ;) Kalkkuna maistuu kyllä hyvältä, mutta tietty jos odotti kinkun makua, niin on vähän erilainen... :D

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia koruja! Hyvää joulun odotusta!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos!! :)

  Hyvää Joulun odotusta myös sinne!! :)

  VastaaPoista