tiistai 18. lokakuuta 2011

Tervetuloa kaikki uudet lukijat!!
Onpa tosi moni jo löytänyt tänne blogiini!! Tervetuloa kaikille mukaan!! :)

Mä kävin yhden ystävän puodissa sunnuntaina ja tein ihania löytöjä!! <3 Tässä muutama kuva osasta ihanuuksista. Pihalle laitoin pienen havupallon (havut olivat tekohavuja), tosi kaunis! Otin kesäkoristeen pois ketjusta roikkumasta ja laitoin tuon havupallon siihen. Havupalloon laitoin punaisen silkkinauhan, joka näytti tosi kauniilta. Tänne sisälle sain ihania tuikkujuttuja. Antavat kyllä niin ihanan tunnelman!

6 kommenttia:

 1. Kiitos =) Mukavaa kun löysin tieni tänne...Kauniita kuvia,niin tunnelmallisia...

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon ja tosi kiva, kun löysit tänne!! :) Ihanaa, kun on muitakin joulusta nauttivia ihmisiä olemassa!! <3

  VastaaPoista
 3. Hei! Minäkin löysin vastikään ihanan jouluisen blogisi ja olen täällä käynyt fiilistelemässä joulun tuntua :) itse olen perheeni kanssa vasta rakentamassa omanlaista jouluamme, esikoinen syntyy juuri joulun alla, joten odotamme kovasti ensimmäistä jouluamme oikeana perheenä :) joulutunnelmaa ja ideoita käyn sitten blogeista lukemassa, enää ei ole kauaa jouluun! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea Ruska loppuodotukseen!! :) Teillä eletään sitten jännittävää aikaa. Ensimmäisen odottaminen oli itsestäni ainakin tosi jännittävää ja koko aika luin kaikkia kirjoja, kun halusin tietää koko aika, että minkäkokoinen vauva oli.

  Kiva, kun sä olet myös löytänyt tänne blogiini!! Mä haaveilin pitkään blogin aloittamisesta ja viime vuonna oli toisen niminen joulublogi pystyssä ja nyt ollaan täällä. Joulun aika on ihanaa!! <3

  Ihanaa vauvan odotusta ja joulun aikaa teille!1

  VastaaPoista