torstai 27. lokakuuta 2011

Löytöjä kirjamessuilta

Viime joulun lahja

Lunta.... Lumilyhty on niin ihana tunnelman luoja


Jonkun vuoden piparkakkutalo

Kahden nuorimman kalenteri omia suklaita varten

Nuorimman yksi unikaveri ja silloin vielä käytössä ollut tutti koristi kuusta kans, nehän oli hienointa, mitä nuorimmainen tiesi..


Viime vuodelta kuvaa kahden vanhimman tekemistä tontuista

Nuorimman koristelemat oksat

Päästiin käymään koko porukan voimin kirjamessuilla Helsingissä. Oli kyllä ihana päivä!! Löysin loput puuttuvat kirjapaketit omilleni ja myös muutamalle muullekin sieltä löytyi tosi kivoja kirjoja. Alennuksiakin oli lähes joka paikassa, toisissa enempi ja toisissa vähempi. Lastenkirjoja oli kyllä jos jonkinlaisia.. Löydettiin yksi Disneyn joulukalenterimainen kirja. Otan siitä kuvia joku toinen päivä. Näytti kyllä ihan hauskalta! :) Joka päivälle oli lapsille jotain kivaa pikkupuuhaa, hippaleikkejä ulkona ym.

Joulukalenteriluukutkin rupee olemaan melkein kaikki jo kasassa. Iso kiitos kaikille niistä paketeista!!! :) Neiti tuossa jo totesi, että nyt mua kyllä jännittää ihan hirveesti, että mitä niistä tulee. :D Pientä jännitystä siis jo ilmassa.... Vähän yli kuukausi täytyy kyllä vielä odottaa. Onneksi partiolaisten kalenterista saa avata ekan luukun jo ensimmäisenä adventtina.

Tähän laitoin vähän fiilistelyn vuoksi vanhoja joulukuvia.... Kyllä joulun aika on niin ihanaa!!! :)

5 kommenttia:

 1. Hih, ihanat nuo unilelu ja tutti kuusessa. ;D ♥

  VastaaPoista
 2. Niinpä!! ;D Jokainenhan koristelee kuusen niillä kaikista kauneimmilla asioilla... Ja kauneushan on katsojan silmissä... ;D <3

  VastaaPoista
 3. Muaki nauratti tuo tutti ja unilelu :D Ihana. Ja voi, LUNTA äkkiä tänne! Se tekee niiiiin jouluiseksi tunnelman. Minä olisin myös halunnut kirjamessuille, mutta eipä noiden vesirokkoisten lasten kanssa sinne lähdetty. Mutta saatiinpa kuitenkin kirjatuliaisia tädiltäni joka siellä oli käynyt :)

  VastaaPoista
 4. Oi että, ihania fiilistelykuvia sulla täällä! Voi joulu, tuu jo! Vaikka parastahan siinä on se odottelu ja valmistelu, mutta kun vielä ei oikein voi kotonakaan laittaa joulua, ainakaan kovin paljoa :) No, kun marraskuu koittaa niin sitten lienee lupa jo laitella niitä jouluisempiakin juttuja esille :)

  VastaaPoista
 5. Olis kyllä niin ihanaa, jos lunta jo tulis!!! :) Pulkkamäki ja luistelu on ihan meidän suosikkijuttuja, pääsis niitäkin taas kokeilemaan.

  Totta Ruska tuo, että parasta joulussa on se valmistelu. Mutta kyllä ne joulupäivätkin on ihanat, kun saa vaan olla. Meillä aina joulupäivä on sellainen, että kaikki on pelkillä yövaatteilla, kun kaikki toivoo joka joulu uudet yövaatteet, niin sitten vaan oleillaan ne päällä. On kyllä ihanaa!! <3

  Eipä ole enään montaa päivää, kun vaihtuu marraskuu... Nopeesti taas syksy menny! Enään kuukausi siihen, kun saa avata ensimmäisen luukun partiokalenterista..

  VastaaPoista