maanantai 13. tammikuuta 2014

Nuutinpäivä


Niin se joulunaika meni nopeasti ohi!! <3 Onnelliset muistot meillä jäi tästäkin joulusta. Ihania paketteja ja yhdessäoloa!! <3 Arjen rutiinit pyörähtivät käyntiin ja toista viikkoa jo mennään koulun käyntiä. Kerhoilut alkaa huomenna.

Tänne tulen ihan varmasti kirjoittelemaan pitkin vuotta, ihan niinkun tähänkin mennessä!! :) Mutta enempi palaamme sitten syksyllä. Silloin meillä onkin ihan uudet kuviot perheessä.

Lämmin kiitos jokaiselle, joka on täällä meidän jouluvalmisteluita ollut kurkkimassa!! <3 Teidän kanssa on yhtä mukavaa joka jouluisia valmisteluita tehdä. Oikein mukavaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle!

Lämpimästi tervetuloa toiseen blogiini: Elämää hetkessä.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen


Niin on joulun juhlat saatu viettää. Huomenna alkaa arki. Onneksi joulu saa olla sydämmissä ihan koko vuoden, kunnes taas saamme juhlia Jeesuksen syntymäpäivää. Jokaiselle on ihan varmasti tältä joululta jäänyt jotain kaunista ja mieleenpainuvaa muistoksi. Niihin muistoihin on ihana palata pitkin vuotta ja muistella niitä. Niin on meilläkin!! Uusia joululauluja opittuna, ensimmäinen koulun joulukonsertti takana, yhdessä perheen kanssa vietettyä aikaa, läheisten tapaamista. <3 Siinä suurimpia meidän joulusta jääneitä juttuja.

Jos joku kysyisi meiltä, että mitä olette tehneet lomalla, niin vastaukseksi saisi: nukuttu. :D Meillä on ollut todella väsynyttä porukkaa ja suurin osa vuorokauden tunneista on mennyt nukkuen. Niin isoilla, kuin pienillä. Siis tosi tarpeeseen tuli loma! Viikonlopun aikana rupesi tuntumaan sille, että ihan kiva, kun arki alkaa. Joulukoristeet ja kuusi on meillä jo siivottuna pois. Jouluvalot saavat vielä ilahduttaa meitä ja ovat meidän ilona niin kauan, kun ulkona on noin kovin pimeetä sekä yksi kynttilälyhty. Ne tuovat ihanan tunnelman sisälle. Olen uskaltautunut neljä kertaa laittaa oikeat kynttilät palamaan. <3 Voi että kuinka oli ihana juttu!!

Tänään meillä on jaksettu porukalla siivota. Kahden nuorimman huone oli sellaisessa kunnossa, että joka nurkka oli täynnä pieniä legon ym. paloja ja ihan muutama villakoirakin näytti olevan. ;) Nyt siellä on matot puisteltu ja kaikki uudet tavarat löytäneet paikkansa kaapista. Tätä ennen ei ole kenelläkään ollut voimavaroja siivoilla noin isosti... Ja nytkin se tehtiin porukalla. Eipä pyhäpäivisin meillä yleensä tehdä, kun ne ihan pakolliset jutut, kuten ruuanlaitto ja imurointi (ettei me mieheni kanssa nukuttaisi hiekan keskellä ;)). Tänään siis teimme poikkeuksen ja tästä on hyvä aloittaa arki. Nyt illasta kaikki lapset menee ystäväperheen luokse leikkimään ja me mieheni kanssa ihan kahdestaan suuntaamme EtCeteran konserttiin. Tähän on mukavaa lopettaa loma. <3 Toivottavasti muutkin lomalaiset ovat saaneet nauttia lomailusta. Mä vielä tämän viikon täällä kirjoittelen joitain juttuja ja sitten siirryn toisen blogini puolelle.

Oikein mukavaa Loppiaista ihan jokaiselle!!

P.s. Täältä löytyy enempikin asiaa Loppiaisesta: Loppiainen.

torstai 2. tammikuuta 2014

Mennyt vuosi kuvina ja uuden vuoden mietteitä


Paljon on tapahtunut vuoden aikana, siitä kertoo nämä kaikki ikimuistoiset kuvat. <3 Eipä sitä meinaa edes muistaa, että mitä kaikkea sitä on tapahtunutkaan...


On vietetty synttäreitä, uitu, tavattu ystäviä, reissattu, askarreltu, käyty myymässä markkinoilla, vietetty aikaa kynttilän valossa sähkökatkon aikana, nähty hiekkalinnaa....


Näissä kuvissa niin ihania kesäisiä hetkiä! <3 Kaunis on luonto kesällä ja ihana auringonpaiste. Pienoisrautatiemuseo oli nuorimman mielestä niin hieno juttu.


Neidin kaverisynttäreiltä vieraat saivat muistoksi vaahtokarkkitikkarin, neiti purki mietteitään vihkoon piirtämällä. Porukalla käytiin Tampere päivää viettämässä.


Kirjamessuilla tuli syksyllä käytyä, pieni irtiotto arjesta sekä samana viikonloppuna musta tuli täti. <3 Muutama luminen kuvakin löytyi tälle talvelle...


Tässä meidän mennyt vuosi kuvina ja muutamina mietteinä. :) Paljon mahtui viime vuoteen kaikenlaista.

Nyt on uusi vuosi ja meidän vuosi tuo isoja juttuja tullessaan. Mutta pääsääntöisesti on tiedossa kivoja juttuja!! :) Eli hyvillä mielin lähdemme koko porukka tähän vuoteen.

Vanhimman kohdalla vuosi tarkoittaa rippikouluun menoa. Yksi rippikoulu merkintä on jo hankittuna ja uusia tapaamisia on muutama jo tiedossa. Hänen rippikoulunsa kestää melkein 2 viikkoa, joten on hänelle ensimmäinen noin pitkä aika olla pois kotoa. Siitä on jo keskusteluja käyty ja innoissaan poika sitä leiriä odottaa. Toivottavasti on kiva leiri!! :) Ens viikolla hänestä tulee mun veljen tytölle sylikummi. Virallinen kummi hänestä tulee sitten kesällä. Eli meillä on ristiäiset tiedossa.

Toiseksi vanhimman kohdalla vuosi alkoi hiukan synkemmissä merkeissä, mutta onneksi hän osaa kuitenkin asian kääntää ihan positiiviseksi. :) Tasan viikon päästä hänellä on nivelien punkteeraus, joka tehdään nukutuksessa. Se toivon mukaan tuo niin paljon meille helpotusta, että saamme jättää pyörätuolin kokonaan pois. Sitä me kaikki toivomme! :) Toiseksi vanhimmalla on myös iso juttu tämän vuoden aikana tiedossa, kun hän ilmoitetaan myös rippikouluun. Hänellä on sitten vuoden päästä kesällä konfirmaatio. Suuria muutoksia siis hänelläkin.

Neidin tämä vuosi alkoi niin tosi hienosti!! <3 Emme olisi vuosi sitten osanneet arvata, että sohvalla makaava tyttö jaksaa jotain muutakin, kun nukkua ja maata. Hän ei vuosi sitten tahtonut pysyä oikein tolpillaan, oli tosi kipeenä monta kuukautta. Nyt hän touhuaa ja juoksee samalla tavalla, kun kuka tahansa muukin samanikäinen lapsi. Tätä iloa ja riemua on niin ihana seurata, etten edes kyllästy mainitsemasta tästä joka välissä!! <3 ;) Musiikkiluokka on ollut upee juttu hänelle ja ihanaa, kun on uusia kavereitakin sieltä saanut.

Nuorimmalle on tulossa kaikista suurin muutos. Hänellä alkaa syksystä eskari! :) Ensin alkuun hän oli sitä mieltä, että eskari on ihan tyhmä juttu, eikä hän halua sinne, vaan haluaa jatkaa kerhossa. Sitten hän pääsi juttelemaan yhden lastentarhanopettajan kanssa, joka on siinä ryhmässä, mihin nuorin on menossa ja kun nuorimmainen kuuli, että eskarissa pääsee pelaamaan säbää, niin hän kysyi multa, että koska mä sinne pääsen. :D Niin se ajatus vaan voi muuttua. Meillä siis kaiken kaikkiaan viimeinen kerhokevät alkamassa... Hiukan tietty itsellä haikea mieli, mutta näinhän sen kuuluukin mennä, että lapset kasvaa. :)

Tämmöisiä ajatuksia ensimmäisinä tämän vuoden päivinä!! :) Vielä hetken aikaa tänne kirjoittelen ja sen jälkeen taas siirryn tuonne toiseen blogiini kirjoittelemaan.

Oikein mukavaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle!! <3

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Arvontaa Lankakori sekaisin blogissa



Lankakori sekaisin blogissa on ihanat arvonnat meneillään, kannattaa käydä kurkkaamassa!! <3

Arvontaan pääset TÄÄLTÄ.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!! <3