torstai 9. toukokuuta 2013

Virkattu lumihiutale

Aikaa on kulunut, kun viimeksi tänne oon mitään postaillut, mutta nyt on jotain jouluista mitä postailla! ;D Mä oon niin iloinen, kun sain ihan itse ohjeista lukien tämmöisen lumihiutaleen tehtyä!!! Postauksessa oli kyllä kuvalliset ohjeet, mutta mun ei tarvinnut keltään kysellä neuvoa tähän. Ihan itte osasin!!!! :D Tässä linkki, mistä löysin helpot ohjeet: lumihiutaleen ohje. Oli niin hieno löytö kyllä!!

Toinen löytö, minkä tein, niin löysin laskurin, mistä näkee kuinka monta yötä on jouluun!! :) Laitoin sen sekä tänne blogiini että toiseenkin. Onhan se hyvä tietää, että paljonko päiviä vielä on! ;)

Joululahjaideoita täytyy poimia pitkin vuotta, että ei tule kiire joululahjojen kanssa, niinkun lähes joka vuosi niin käy... Ja sitten päätyy siihen, että ostaa kaupasta. Tänä vuonna on taas hirmuisen kova yritys tehdä mahdollisimman paljon itse!! Perinteisten villasukkien lisäksi siis... Näistä lumihiutaleista täytyy jotain kehittää. Mutta sen näkee sitten myöhemmin, että mitä niistä tulee.

Mukavaa helatorstaita ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3