lauantai 26. tammikuuta 2013

Uusi blogi lisää

Lisäänpä tännekin uuden blogini, jos täällä joku käy kurkkimassa!! :) Laitoin tuonne blogiini valmistuneita juttujani, joita voi ostaa itselleen niin halutessaan. Tervetuloa vierailulle! :)



Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!!! <3

tiistai 8. tammikuuta 2013

Joululahjapaketti vaihto

Osallistuin ennen joulua myös joululahjavaihtoon ja paketin sai avata vasta jouluaattona. Kuvassa minun oma joululahjani! Lämmin kiitos Jouluäippäx2 ihanasta joululahjasta!!! :) http://www.joulun.aika.vuodatus.net Nyt vasta sain tän postauksen aikaiseksi...  Anteeksi, kun tässä näin kauan kesti. Oli kyllä tosi kiva yllätys!! :) Jouluaattona sai tämäkin äiti ihania yllätyksiä!

Mukavaa tiistaita kaikille!!! <3

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tunnustus


Tunnustus

Sain jo ennen Joulua tunnustuksen, mutta en vaan ehtinyt siihen vastailla, joten teen sen sitten nyt. Lämmin kiitos Tule Joulu punainen blogiin!! Nyt sitten vastailen tähän haasteeseen! :)


OHJEET: 

1. Kiitä bloggaria
2. Jaa tunnustus kahdeksalle muulle bloggarille. 
3. Ilmoita heille haastavasi heidät mukaan.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni...

1. Tykkään pelailla tosi paljon lautapelejä. Lapsista saa aina kaveria tähän hommaan! ;)
2. Aiemmin mä en ole ollut mikään käsityö ihminen, se on tullut vasta muutama vuosi sitten omaksi rakkaaksi harrastukseksi. Taitoa ei kovastikaan ole, mutta intoa sitäkin enemmän!! :D
3. Tykkään leipoa tosi paljon. Oon opetellut leipomaan vasta siinä kohtaa, kun toiseksi vanhin oli jo useamman vuoden. Kuvittelin sen homman niin kovin hankalaksi.
4. Mä kävin pienenä piano-tunneilla, mutta en halunnut sen enempää pianoa ruveta soittelemaan, vaan klarinettia silloin mieluummin opettelin. Nuorimmainen kun oli vauva, niin me saatiin mun vanhemmilta piano ja nyt oon sitä yrittänyt opetella ihan itekseni soittelemaan. Neiti haluaa kanssa harjoitella, niin yhdessä sitä opetellaan.
5. Mun suuri haaveeni on, että mä vielä joskus pääsisin Keski-Eurooppaan joulutorille!!! <3
6. Tykkään tosi paljon valokuvaamisesta!!
7. Mä en saa huonekasveja meillä viihtymään juurikaan... Ihan muutama kukka on selleinen, jotka meilläkin viihtyy!
8. Tätä tuskin tarttee ääneenkään sanoa, mutta joulun aika on niin ihanaa!!! <3 Joulun aikaa rakastan tosi paljon!! Yhdessä perheen kanssa olemista ja pieniä muistamisia on ihana antaa muille.

Tässä muutama asia minusta! :) En muista, että olenko jo kaikki asiat joskus aiemmin jo kertoillut, mutta ei se mitään. Mä en osaa valita kenelle tämän haasteen laittaisin eteenpäin, joten saa napata mukaansa kuka haluaa! :)
Mukavaa Loppiaista kaikille! <3

perjantai 4. tammikuuta 2013

Loppiainen lähestyy

On saatu taas viettää ihana joulun aika!!! <3 Lämmin kiitos teille kaikille lukijoilleni, jotka olette täällä käyneet kurkkimassa ja mieltä piristämässä kommenteillanne!! On ollut mukavaa, kun on saanut tänne kaikkia omia juttujansa kirjoitella ja joulutohinoista jutella. Nyt siirryn tuonne toisen blogini puolelle kirjoittelemaan juttuja. Luultavasti enempi rupee olemaan juttuja käsitöistäni. Niitä kun tuntuu tässä valmistuvan ihan hyvää tahtia. Joululomalla olen ehtinyt tehdä jo kolme tuubihuivia ja kolmet villasukat. Nyt on ollut aikaa kutoa ja aikaa rauhoittua ja oleskella. Koululaisilla vielä viikonloppu aikaa lomailla ja sitten alkaa arkinen aherrus meillä. Kohti valosampaa aikaa mennään ja kiva niin!! :)

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille ja Lämpimästi tervetuloa Elämää hetkessä blogiini. <3

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja jouluisia ajatuksia vielä

Vielä hiukan palaan meidän jouluaattoon!! <3 Saatiin viettää ihana jouluaatto läheisten ihmisten kanssa!! <3 Oli kyllä hauskaa!! :) Meidän kaksi lapsista jaksoi tosi hienosti odottaa pakettien avaamista, mutta kahdelle se päivä tuntui ylivoimaisen pitkältä. Tämä asia nyt oli tiedossa jo aiemmilta vuosilta... ;) Mutta joka joulu se tulee muka yllätyksenä. Saatiin nauttia porukalla ihanasta jouluateriasta. Meidän jouluateria ei olekaan mikään ihan perinteinen. Toki laatikoita löytyy ja kinkkua ym. mutta myös lasten herkkuruokia meillä on aina. Jokainen lapsi saa valita yhden herkkuruuan joulupöytään. Vanhin halusi mummon tekemää jauhelihakastiketta ja perunoita, toiseksi vanhin halusi kanansiipiä, toiseksi nuorin nuudeleita ja nuorimmainen halusi syödä kinkkua ja perunaa. Nuorimmainen oli hiukan kuumeinen jouluaaton, joten hänen ruokailu oli mitä oli. Mutta kinkku maistuu hänelle aina! :)
Ruuan jälkeen sitten porukalla siivottiin pöytä ja sen jälkeen oli vuorossa kauan odotettu pakettien jako!! :D Voi sitä riemun kiljahdusten määrää, kun pakettejaan availivat!! Jokainen tuntui olevan tosi tyytyväinen saamiinsa paketteihin. Paketeista paljastui leffoja, kirjoja, Nintendo DS pelejä, Wiillekin löytyi yksi peli, siilitumput oli kahden nuorimman paketeissa, yöpaidat ovat kaikkien toivelistalla joka joulu. Pakettien avaamisen jälkeen porukka pikkuhiljaa keräsi kaikki uudet juttunsa yläkertaan ja rupesivat siellä leikkimään.
Joulupäivänä oltiinkin sitten koko porukka uusilla yövaatteilla ja nautittiin vaan oleilusta, ilman minkäänlaista aikataulua. Samoin Tapaninpäivä meni ihan samoissa tunnelmissa. Torstaina me suunnattiin mummoa ja pappaa katsomaan. Neidille nousi vaihteeksi kuume, mutta se ei kuitenkaan kyläilyä estänyt.
Uudeksi vuodeksi oli suunnitelmia, mutta joskus suunnitelmat menee uusiksi. Onneksi kuitenkin saatiin ihan mukava vuodenvaihde vietettyä oman perheen kesken. Raketteja kaksi vanhinta kävivät räjäyttelemässä, me kahden nuorimman kanssa oltiin sisätiloissa, kun nuorimmainen ei uskaltanut edes kuulosuojainten kera mennä ulos paukkuja katsomaan. Ja neiti poti kuumetta. Onneksi kuitenkin yläkerran ikkunoista näki tosi hienosti kaikkia upeita raketteja. Lautapelejä kaivettiin iso kasa ja pelattiin porukalla. Ja tokihan pientä herkkuakin siinä samalla naposteltiin. Osa porukasta kävi myös saunottelemassa.
Nyt sitten katse uuteen vuoteen ja uusiin juttuihin!! :) Saa nähdä, että mitä tämä vuosi tullessaan tuo. Tässä pieni ajatus kaikille alkaneeseen vuoteen:
"Uusi vuosi edessämme kuin avautuva kirja.
Emme tunne tarinaa emme tiedä juonta.
Vain lukemalla sivu sivulta
-vain elämällä päivä päivältä-
tarina vie mukanaan seikkailuihin, iloihin ja
haasteisiin alati vaihtuviin kuin itse elämä."
Teksti on kopioitu joskus netistä, mutta kirjoittajaa en tiedä

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2013 ihan jokaiselle!!!! <3 <3